Sanningen ar att mig aldrig var omodern villi nagon faktisk dejt

Sanningen ar att mig aldrig var omodern villi nagon faktisk dejt

Narvarand finns bra forsavit beska samt orsakerna stavas biologi och fortvivla

For att din app amna ga vidare rulla sasom det befinner si tankt behover du uppdatera mo nyaste versionen. Klicka kungen knappen for att fornya!

Upplagget later som nago klassisk romantisk komedi – singeltjej tillsammans lojalt kompisgang promenera gallande dejter med hopplosa killar ino jakten villi den stora karleken. Skada “Sok” ar ingen fint chokladtryffel att avnjuta at kaffet.

Vi fick en massa besvarande samt man blir ju vetgirig, plikt jag beratta

– pro jag koper det forsavit “kvinna, 38, ledig” – den kanslan, anser regissoren Maria von Heland. Nar hane kommer in ino den krisen utbredd 38 odl befinner si det ungefar saso nago dodsangest, hane tanker “shit, ska jag vara den sista lanken i grimas originell biologiska kedja?”. Och om kar vill gora nagot til det odl tvingas det bege sig javligt borg, sam enar blir hane kallad desperat. Saken dar rollen befinner si ej sarskil fett att hava.

Ino jakten postum en partner konfronteras Lisa med stora forrader, kompisarnas relationsproblem sam nago fullkomlig del obehagliga sanningar om sig jag. Jakten postumt ett karl forvandlas strax mot en neratgaende spiral.

– Lisa ar ett fruntimmer som nagonstans age fastat i en ide forsavit att det finns nagot forbattring oupphorligen. Hon titta ej va hon har, sam kar kan bliv typ besatt utav saken da sortens bedrovelse. Hane kan enkel fastna i det sam ej oppna ogonen for ett annan version bruten karlek, sager Amanda Ooms.

Filmen befinner sig mot stora delar framimproviserad samt dejterna befinner sig ring manusfria moten emella Lisa sam en uppsjo gansk tilltalande karla. Amanda Ooms star bakanfor filmens rollbesattning sam de dar hon inneha anlitat befinner sig ett farggla sammankomst aktorer – spann sidan fran vanliga akto far saval forfattarna Carl-Johan Vallgren samt Stig Larsson som regissoren Linus Tunstrom leka problematiska kavaljerer.

– Jag tankte att de sasom tender gestalta snyggingarna skulle atnjuta latsa en aning mesigare samt de saso brukar leka mesiga fick leka fa kaxigare. Sjalv tog en folksamling favoritkillar samt overtalade dem som ick befinner sig akto att test. Min kamrat Rolf Larsson ar jurist samt det ar jatteroligt att han kom sam gjorde nagon betydels.

– skad vi lade ut min foto pa webben – som Lisa – mirake en fullstandigt sexiga portugisiska kvinnor dag. Skada sjalv inom centrum oljud ager all viktiga moten skett forankrade till andra kompisar alternativt genom centrum goromal. Det finns stadse nagon lank.

– skada jag ager kommit fram mo att i mitt liv ager mig ick mott saken dar mannen saso mig kande att mig kunde slappa kontrollen odl massor med att sjalv vagar ringa e baby. Och darnast ager uppsyn lyckad yrkesutveckling och centrum destination tillsamman att vara konstnar varit ett enorm karlek – sjalv befinner sig hejdlost foralskad inom mig sjalv. Tillika har jag mina personliga historier – jag befinner si e barn mo nagon som ej ville li, sam sadana foremal satter tryt led. Odla det befinner sig nagon kombination inom mitt nedgang. Skada mi tycker att nagot itu det modigaste kar kan foreta ar att fixa nago familj.

Darnast Amanda Ooms flyttade aterkomst mot Sverige efter flera ar utrike ager hon varit fullsatt verksam. Hon inneha lirar Lasermannens mor i Mikael Marcimains hyllade foljd, ett sort dragit inom passag det kreativa centrat Nollpunkten hemma i Skane. Snart syns hon ino Peter Birros nya tv-serie “op at fajt” samt ino var amna hon gestalta in ett an sa lange hemlig hinna med stamnin Ooms spelade huvudrollen inom Troells senaste spelfilm, “odl dodsblek sasom ett kokain” fran 2001.

– Han astadkomme ju endast nago ny hinn varthan femte, sjatte ar odl jag befinner sig euforis slut att mi far vara med ater.

– darbort har jag stora tankar forsavit karna satt att leva och delar med mej av dem. Sjalv utgar fran att samtliga persone utfor odl gott do kan.

Leave a Comment